Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Cavallo Ridestøvler Varius

Cavallo Ridestøvler VariusCavallo Ridestøvler Varius
Click to enlarge
Cavallo Ridestøvler Varius Cavallo Varius Cavallo Ridestøvler Varius Cavallo Ridestøvler Varius
Cavallo Ridestøvler Varius
Cavallo Varius Ridestøvler

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

3.995,00 kr
3.995,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Cavallo Ridestøvler Varius

Står du som springrytter og mangler de perfekte ridestøvler? Disse EKSTREMT lækre ridestøvler fra Tyske Cavallo i modellen VARIUS kunne være STØVLEN for dig, der søger ridestøvler i en kvalitet ud over det sødvanlige!

 

Tysk kvalitet og design når det er bedst!

Med støvler fra Cavallo er du sikret tysk kvalitet når det er allerbedst! Med disse støvler i modellen Varius er du udover en fantastisk kvalitet også sikret et super flot design! Med den super flotte detalje på skaftet går du aldrig galt i byen! Ridestøvlerne er med lynlås i bag, der gør dem ekstremt nemme at tage på og af. Som en bonus får du den flotte snøre detalje over vristen, der først og fremmest giver god plads til din fod. Derudover giver snøresystemet sig også tilpas meget når du træder hælen ned og løfter dig i sadlen.

Som en ekstra bonus er der en læderklap over det mest udsatte punkt på lynlåsen: der hvor sporen sidder. Denne klap er først og fremmest med til at sørge for, at lynlåsen ikke lider unødigt slid af sporen og så beskytter den mod smuds og skidt.

Som om det skulle være nok, er der en elastisk indsats hele vejen ned langs lynlåsen, der kan give sig, hvis du har tendens til lidt hævede ben. En ekstra lille ting er den flotte stikning, der rammer tåen ind.

Alt i alt, er denne Varius støvle virkelig en af vores favoritter, og du kan pynte den med forskellige detaljer hvid du er til sådan noget.

Støvlen fås i farverne sort, brun, cognac og blå og er lavet i blødt nappa læder.

 

Hvordan er størrelsen så lige på den her Varius ridestøvle?

Altid når vi snakker ridestøvler skal du have styr overordnet styr på 3 forskellige størrelser: Fodstørrelse, højde og lægvidde. Cavallo har udvidet deres standardmål, som fremgår af skemaet herover. Du kan se de størrelser og mål vi har hjemme lige pt i denne Varius model i dropdown menuen.

HUSK, at vi også gerne bestiller støvler hjem, så fremgår dine mål ikke i dropdown menuen, kan den selvfølgelig bestilles hjem!

 

Skal vi udrydde din sidste tvivl?

Så lad os gøre det ordentligt. Du kan til hver en tid kontakte os i vores kundeservice. Her sørger vi for at give dig den bedst mulige vejledning, og du kan få sat tvivlen til livs. Ring gerne til os på tlf. +45 75 13 51 51 eller skriv til os i vores livechat. 

Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge