Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Catago underlag Diamond sort

Catago underlag Diamond sort
Catago Diamond underlag sort

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

499,00 kr

* Skal udfyldes

499,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 499,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Catago underlag diamond sort 

Mangler du et underlag, og skal det bare være helt plain og neutral, men må der alligevel godt være lidt flotte pipings? Catago underlag i Diamond serien kunne helt sikkert være en værdig kandidat til den post!

 

Vælg underlag med den fedeste pasform!

Og det er lige præcis hvad dette underlag har! Og som om, det skulle være det eneste, så er dette underlag altså også spækket med de fedeste features! Fx er dette lækre diamond underlag med den lækreste åndbare funktion, der sørger for, at hesten har den helt optimale komfort under ridning. Det sættes let og hurtigt fast til sadlen med de fine velcrostropper og nylon-stropper til gjorden.

Som noget helt særligt med disse fede underlag fra Catago er deres særlige quiltning. Denne er nemlig tættere, der hvor underlaget ikke ligger under sadlen. Dette gør også, at underlaget er tyndere på det stykke. En vildt fed detalje, der gør undelaget helt særligt!

 

Hvilken størrelse skal jeg lige vælge dette lækre underlag i?

Svaret er ganske simpelt, for du skal bare vælge den størrelse, der passer din sadel. Hvis din sadel fx er 17'' skal du også vælge dette underlag i 17''. Og omvendt: Er din sadel 16'', så skal du selvfølgelig også vælge underlaget i en 16''.

 

Lad os hjælpe dig med købet af underlag hvis du er i tvivl

Lad os endelig høre fra dig i vores kundeservice, for vi hjælper dig meget gerne igennem købet af det helt rigtige underlaget.

Yderligere information

Yderligere information

Farver Sort
Materiale Nej
Smag Nej
Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge