Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Catago underlag Diamond hvid

Catago underlag Diamond hvid
Catago Diamond underlag hvid

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

499,00 kr

* Skal udfyldes

499,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 499,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Catago Underlag Diamond hvid

Er dit næste stævne lige rundt om hjørnet og skal du lige have opdateret stævnegardaroben lidt? Vælg underlag fra Catago og mærk den lækreste kvalitet med den fedeste funktionalitet!

 

Et underlag med hele pakken!

Med underlag fra Catago er du altså sikret en helt eminent kvalitet, der på den anden side også er super stilrene og flotte! De er super åndbare og har den fedeste pasform under sadlen!

Derudover er designet altså også bare helt i top! Underlaget hvide grundfarve brydes nemlig af de flotteste sorte kantbånd og pipings, der virkelig sætter prikken over i'et!

Selv quiltningen er noget helt særligt, da den skifter fra store firkanter til mindre firkanter, der hvor underlaget ikke er i kontakt med sadlen. En vildt lækker detalje, der tilmed også gør underlaget tyndere, der hvor quiltningen er tættere.

 

Skal vi hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse?

Så kan du med helt ro i sindet vælge dette underlag i den størrelse, som du også normalt vælger i andre mærker af underlag, for de er ganske normale i størrelsen, og er bare super fede!

 

Hvis du har nogle spørgsmål, som vi ikke har svaret på

Så kan du med ro i sindet kontakte vores kundeservice, der vil gøre alt for, at du får fat i det helt rigtige underlag til dit næste stævne!

Yderligere information

Yderligere information

Farver Hvid
Materiale Nej
Smag Nej
Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge