Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Bucas grime brun

Bucas grime brunBucas grime brun
Click to enlarge
Bucas grime brun
Bucas grime i brun

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

169,00 kr

* Skal udfyldes

169,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Bucas grime brun

Er du også godt træt af, at skulle investere i den ene grime efter den anden, for er din bedste ven ret god til at splitte dem ad? Denne lækre grime fra Bucas er utrolig slidstærk!

 

Super lækker grime til ingen penge!

Med denne grime fra Bucas er du sikret en super kvalitetsgrime til næsten ingen penge! Udover at være super kvalitet, er grimen vanvittig slidstærk og kan holde til selv de vildeste grimelege på folden! Virkelig en grime, der skal rigtig meget til at trække fra hinanden! Dette skyldes den kraftige nylon-kvalitet grimen er lavet i, da denne ikke bare lige er at splitte ad.

Grimen er justerbar i den ene side af nakken, og er ellers bare som den er. Derudover er spænderne meget små og godt udtænkte, så din hest ikke kommer galt afsted.

Pasformen og den lækre polstring over næsen og over nakken er ligeledes med til at give den fedeste komfort, når hesten har grimen på.

VIRKELIG en grime vi kan anbefale!

 

Hvordan er det så med størrelser på denne grime?

Jo, størrelserne på grimen er ganske almindelige, og vi anbefaler derfor, at du vælger den størrelse, som du også normalt ville gå efter. Grimen kan justeres i den ene side af nakken, så den ligger godt til.

 

Hvis du har nogle spørgsmål vi ikke har svaret på

Så er du meget velkommen til at gribe fat i vores kundeservice til en snak om grimer og slidstærkt materiale. Vi har altid tid til dig på tlf. +45 7513 5151 eller du kan skrive i livechatten. 

Yderligere information

Yderligere information

Farver Brun
Materiale Nej
Smag Nej
Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge