Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Blue Hors Muscl´ E-Vitamin

Blue Hors Muscl´ E-Vitamin
Muscl´ E-Vitamin fra Blue Hors

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

259,00 kr

* Skal udfyldes

259,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Blue Hors Muscl´E-Vitamin

Står din hest og mangler lidt muskler, har du en avlshoppe der gerne skulle være 100 % dækket ind vitaminmæssigt, eller skal unghesten til at gå hårdere til ridning? Alle tre cases er noget dette fantastiske produkt fra Blue Hors kan hjælpe dig og din hest med! Dette produkt er nemlig muskelopbyggende og er rig på E-vitamin, organisk selen og lysin, der er tre vigtige vitaminer og mineraler!

Når du køber dette super produkt Blue Hors Muscl´ E-Vitamin der hele 1,5 kg i.

 

Tilskudsfoder til heste der mangler lidt

 

Med dette lækre produkt fra Blue Hors har du i hvert fald gjort dit for at hjælpe din hest med at opbygge muskler og holde E-vitaminniveauet oppe. Tilskudsfoderet anbefales især til konkurrenceheste i hård træning, da produktet har en høj antioxidantvirkning, der hjælper hesten med at neutraliserer de giftige affaldsstoffer der dannes i musklerne ved hård træning. Denne Muscl´E-Vitamin nedsætter derfor muskelskader ved overanstrengelse og det må da virkelig siges at være et plus! Derudover forebygger det høje indhold af antioxidanter også negativ syrepåvirkning af muskelcellerne, og det må da virkelig siges at være mindst 5 fluer med ét enkelt smæk!

 

Det kan med fordel også bruges på avlsdyr, da tilskudsfoderet er rig på E-vitamin, der er nødvendig for normal fertilitet og immunforsvaret.

De organiske selen er med til at forstærke vitamin E's effekt og er letoptageligt. Lysin er en aminosyre, der er vigtig for muskelopbygningen

 

Hvor meget skal hesten have af dette vidunderprodukt?

Der er afbilledet en meget udførlig foderanvisning på emballagen. Derfor skulle der gerne være let og ligetil at komme i gang med brugen af dette tilskudsfoder.

 

Har du spørgsmål til produktet, så frygt ej

Vi bider nemlig ikke, og er altid til at få fat på i kundeservice i åbningstiden. Fang os på tlf. +45 75 13 51 51, eller skriv til os i den livechat, som du kan finde nederst på vores shop. 

Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge