Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Back2back børneridebukser i turkis

Back2back børneridebukser i turkis
Ekstremt flotte børneridebukser fra Back2Back

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

Pris: 399,00 kr

Tilbud 349,00 kr

* Skal udfyldes

Pris: 399,00 kr

Tilbud 349,00 kr

Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Back2Back børneridebukser i turkis 

Du har nu muligheden for at forkæle dit barn, med at par super flotte ridebukser med fuldskind fra Back2Back. Ridebukser med fuldskind hiver komfortniveauet helt i top, og dit barn vil føle sig super godt tilpas.

Disse børneridebukser er dekoreret med et sødt lille hestemotiv i sten, der understøttes af en række broderede hestesko på højre side af baglåret. De er derudover udstyret med to forlommer med lynlås i god kvalitet fra YKK. 

Back2Back børneridebukser er lavet i et utroligt lækkert bomuldsmateriale, der giver en rigtig god pasform. Dog er de lavet af 5% spandex, der gør, at børneridebukserne giver sig, som var det almindelige bukser, dit barn havde på.

 

Hvordan er størrelsen på børneridebukserne ?

De er alm. I taljen og udstyret med stropper til et bælte. Der er ingen velcro på disse børneridebukser, så dit barn vil ikke opleve gener som følge af dette. Samtidig hænger ridebukserne ikke fast i strømper mm. 

Back2Back børneridebukser er normale i størrelsen, og fås helt ned til str. 92, og følger ellers de normale børnestørrelser helt op til str. 176.

Lukningssytemet er nemt og kendt fra almindelige jeans. En enkelt knap, der understøttes af en lynlås.

 

Super smarte børneridebukser

Dit barn vil få et par super lækre ridebukser, der giver super god komfort, og som samtidig ser super smarte ud. Den turkise farve vil helt sikkert stjæle en masse opmærksomhed, og hvem vil ikke gerne løbe rundt i stalden, med et hestemotiv i sten bag på låret.

 

Er du i tvivl om noget inden du køber dine børneridebukser?

Så ring på tlf +45 75 13 51 51, skriv i livechatten eller følg størrelsesguiden, så hjælper vi dig igennem det helt rigtige køb af børneridebukser til lige nøjagtigt dit barn. 

Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge