Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Vi ses til LateNight fredag Spar -20% på ordre over 995,-*

Amigo insektdækken Buster Vamoose

Amigo insektdækken Buster Vamoose
Iinsektdækken fra Amigo

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

Pris: 1.149,00 kr

Tilbud 995,00 kr

* Skal udfyldes

Pris: 1.149,00 kr

Tilbud 995,00 kr

Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Amigo insektdækken i top kvalitet 

Er din hest plaget af fluer, myg, klæg og flåter? Så er Amigo Bug Buster Vamoose dækkenet et perfekt valg til forebyggelsen af plager på folden. Dette Bug Buster Vamoose-dækken er lavet i et åndbart materiale og er behandlet med det aktive stof Permethrin Vamoose Insect Control, for at beskytte din hest mod alle slags insekter.

 

Udover at beskytte mod insekter, beskytter dette Vamoose dækken ligeledes for solens UV-stråling. Materialet er lavet til at kunne klare mange sæsoner, og føles behagelig mod pels og hud.

Dækkenet er med fast hals og er udstyret med ekstra dybe sider, for at maksimere beskyttelsen af mave, skulder samt bagpart. Derudover er haleklappen lang og bred.

 

Kanon pasform til skarp pris

Selve pasformen er som vi kender dem fra Horseware: knaldgod! Lukningen foran består af to dækkenspænder, som vi kender dem, og halsen lukkes med to velcrolukninger. Der er tre stropper under maven, og en enkelt halestrop, der virkelig sørger for at holde pasformen fuldstændig optimal.

 

Hvilken størrelse insektdækken skal jeg vælge ?

Amigo dækkener er normale i størrelsen. Det vil sige, at hvis din hest bruger 145 i dækkener af andet mærke, bruger den også 145 i Amigo Bug Buster Vamoose.

 

Gør din hest en tjeneste, og beskyt den mod insekter

Vi kan kun anbefale dig et Amigo Bug Buster Vamoose dækken. Det er ikke vævet så tæt, som Rambo Sweetitch Hoody Vamoose insektdækkenet, men det er klart et suverænt valg af insektdækken til din hest.

 

Er du i tvivl om størrelse, pasform eller andet?

Så ring på tlf +45 7513 5151, eller skriv i chatten. Vi er altid klar med den rette vejledning, så du finder det insektdækken, der matcher lige nøjagtigt din hest. 

Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge